Ackte.ro | Vorbim aceeasi limba

Competenta

Documentele dvs. vor fi traduse de catre profesionisti: traducatori autorizati de Ministerul Justitiei.

50 de traducatori

Fiecare traducator este specializat intr-un anumit domeniu (de la traduceri literare la documentatii stiintifice).

Flexibilitate

Locatia dvs. nu este un impediment pentru noi. Puteti sa dati un simplu telefon si un membru al companiei noastre va veni la locatia dvs. pentru a ridica documentele necesare pentru a fi traduse.

Curierat

Serviciile de curierat sunt gratuite pentru traducerile in valoare de peste 150 de lei din Buzau si peste 400 de lei din orice alt oras din Romania.

Servicii de urgenta

Asiguram legalizarea traducerilor autorizate in situatiile necesare si ne asiguram ca traducerile sunt livrate in cel mai scurt timp posibil.

Sistem de plata

Acceptam orice tip de plata: plati on-line, ordine de plata, transferuri bancare, cash sau platile efectuate prin Paypal.

O traducere ar trebui sa permita clientului sa atinga obiectivele propuse atunci cand sunt utilizate. Din acest motiv, compania noastra va furniza o traducere completa, clara si coerenta, cu respectarea celor mai inalte standarde de calitate.

Ackte.ro va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate, traduceri legalizate si traduceri de specialitate in domeniile tehnic, economic, juridic, medical si farmaceutic, marketing, publicitate, IT, intr-o gama larga de limbi de circulatie internationala.

Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru ca dumneavoastra sa obtineti un beneficiu real din relatia cu biroul nostru.