Traduceri autorizate

Atunci cand solicitati traduceri autorizate, inseamna ca este necesara traducerea documentelor de catre traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, cu aplicarea stampilei si a semnaturii traducatorilor.

Traducerile sunt efectuate de către traducători autorizați de Ministerul Justiției. Traducerile autorizate se diferențiază prin ștampila și semnătura traducătorului autorizat care a efectuat traducerile. Ștampila pe care o aplică traducătorul conține numele acestuia și numărul de autorizație primit de la Ministerul de Justiție.

Ackte.ro va pune la dispozitie urmatoarele servicii de traduceri autorizate:

  • traduceri autorizate ale actelor oficiale emise de institutiile statului

Act de identitate, pasaport, permis auto, certificat de casatorie, certificat de familie, certificat de deces, acte de studii, diplome, etc

  • traduceri autorizate ale actelor auto

Carte de identitate sau certificat de inmatriculare, contract de vanzare – cumparare, factura de achizitie, etc.

  • traduceri autorizate juridice

Legislatie, sentinte judecatoresti, procuri, acte constitutive, somatii, acte de studii si de stare civila, declaratii, corespondente etc.

  • traduceri autorizate tehnice

Manuale de utilizare si de intretinere, caiete de sarcini, cataloage de produse, fise tehnice, brosuri etc. in domeniul echipamentelor medicale, industriale, al constructiilor civile, al industriei energetice, mediului, IT, transporturilor etc.

  • traduceri autorizate economice si financiare

Rapoarte de audit, situatii financiaro-contabile, bilanturi, contracte societati, rapoarte, certificate, inventare etc.

  • traduceri autorizate medicale

Manuale utilizare aparatura si instrumentar medical, prezentari de produse farmaceutice si medicale, certificate si adeverinte medicale, fise de diagnosticare, fise externare etc.

La cerere, va putem oferi mai multe exemplare de traduceri autorizate ale documentelor dumeavoastra. In plus, daca este necesar, traducerile autorizate pot fi transformate in traduceri legalizate notarial, pentru care se va achita suplimentar onorariul solicitat de notarul public.